Photo diary - Vesterhavsgården

Vesterhavsgården 2. WHY ARE YOU HERE AND NOT SOMEWHERE ELSE

Hej!

Som nævnt i tideligere indlæg, skal jeg lægge en “dagbog” ud om vores dage på skolelejr.

Tirsdag: Tirsdag morgen ringede vores vækkeur. Så vi kom forsent op til vores morgenmad. Da vi havde spist kom en bus og hentede os. Vi skulle til Ålborg. Der skulle vi på museum og på klosteret hvor Churchill gruppen holdt til under 2. verdenskrig.

På musset hørte vi lidt om nogle malerier og om hvordan man skal lave billedeanerlyse. Vi så på tre billeder. Men da vi gik lidt rundt og så på nogle ting, fik jeg øje på en lysende sætning på væggen. “Why are you here and not somewhere else” Pludselig gik jeg i staver. Hvad er det der gør at man vælger det man vil? Hvorfor skulle jeg lige præcis den dag på museum? Hvem bestemmer vores skæbne? Jeg mener at alt hvad vi gør er rigtigt. Alle vores fejl kan vi lære af. Hvad mener i?

Efter museet tog vi ud og shoppede. Der var nogle lækre gågader med dejlige butikker. I Gina Tricot lavede vi en challenge hvor vi skulle finde det grimeste tøj på ti minutter og lave et outfit ud af det. Vi var meget kønne til sidst. Ålborg ligger lige ved havet, så nogle af os satte os derned og snakkede. 

2

  • Ole koko

    jeg tror på skæbnen. Jeg tror på at din fremtid allerede er bestemt og at hver ting du gør bare er et skridt nærmere på din fremtid. ikke at alt er bestemt, da man jo selv tager de fleste af sine valg. De valg er med til at gøre dig til den du er…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • MAMASA

    godt skrevet ang. “why are you here and…” da vi fik sat en masse tanker igang men de forsvandt meget hurtigt da gina tricot kom ind i billedet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Photo diary - Vesterhavsgården