Whoopie pies - opskrift

Photo diary – Vesterhavsgården

Hej!

Lige nu sidder jeg i Jylland – Hjørring på Vesterhavsgården, sammen med min klasse. Vi er på 8. klasses skolelejr. Vi har fået til opgave at lave en blog og lave et indlæg til hver dag. Ligesom at lave en dagbog, bare på nettet. Da jeg personligt hader (hader er et grimt ord men..) indlæg uden billeder har jeg valgt at gøre det på min egen måde.

Mandag: Kl. 09.00 mødtes vi på KBH hovedbanegård, hvor vi skulle tage toget til Fredericia. Det tog ca. 3 timer. Der kom der så en bus og hentede os, der kørte vi i 4 timer. Det var rigtig hyggeligt med musik og en masse snak. Men det var godt nok langt. Da vi ankom delte vi os ind på værelserne. Jeg sover på værelse med Nanna, Caroline og Claudia. Da klokken blev 20.00 tog vi alle sammen ned på stranden. Det blæste rigtig meget, men det var vildt smukt. Desværre glemte jeg mit kamera. Da vi kom hjem så vi drengene fra st. Petri.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Whoopie pies - opskrift